ma t/m za 18:15 uur op tv & ma t/m vr 14:00 op Radio 1
Laatste uitzending
TV uitzending van za 26 jul 2014
Uitzending van 26 juli 2014
Pieter Jan Hagens

De crash van vlucht MH17 van Malaysia Airlines rijt bij veel Nederlanders oude wonden open. Nabestaanden en overlevenden van andere vliegrampen weten wat getroffen families nu doormaken en leven intens met ze mee.

TV 8

Vakbond bezorgd over inademen fijnstof militairen Mali

De vakbond voor Defensiepersoneel AFMP vreest dat Nederlandse militairen ziek worden van fijnstof in Mali. Uit onderzoek blijkt dat de luchtkwaliteit in Mali veel slechter is dan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Europese Unie als maatstaf hanteren.

TV 10

Marechaussees in Charkov, nog niet aan de slag

In Charkov wacht een team van 40 Nederlandse marechaussees en experts op hun vertrek naar de ramplek. Verslaggever Bram de Waal is de Oost-Oekraïense stad en doet verslag.

TV 30

Wat zijn de drijfveren van Frans Timmermans?

Hij speelde deze week een hoofdrol op het wereldtoneel bij de nasleep van de vliegramp in Oost-Oekraïne: minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans (PvdA). Direct na de ramp begint voor hem een diplomatieke krachtproef. 

Blog: hoe denken Russen over vliegramp? En wat horen ze erover?
Blog: hoe denken Russen over vliegramp? En wat horen ze erover?
Blog 18

Kremlinpropaganda naar nieuwe hoogten na vliegramp

De bloemenzee voor de Nederlandse ambassade in Moskou, van meelevende Russen, is ontroerend. Velen vinden het neerhalen van het vliegtuig van Malaysia Airlines boven Oost-Oekraïne duidelijk vreselijk.