ma t/m za 18:15 uur op NPO 1 & ma t/m vr 14:00 op NPO Radio 1
Laatste uitzending
TV uitzending van ma 21 aug 2017
Radio uitzending van ma 21 aug 2017

Zoekresultaten

 • Radio  | wo 02 aug 2017

  Feit of fictie: transferbedrag terug door shirtverkoop?

  Het is eindelijk zover. Na weken gespeculeer lijkt Neymar echt onderweg naar Parijs om daar te gaan voetballen voor Paris Saint-Germain. Het prijskaartje: 222 miljoen euro. Een bedrag dat Paris Saint-Germain zo terugverdient, volgens sportmarketeer Bob van Oosthout: "De shirtverkoop van Cristiano Ronaldo leverde in zijn eerste jaar bij Real Madrid honderd miljoen euro op. Neymar is in Zuid-Amerika en Azië nog populairder. Dit kan weleens een hele lucratieve deal zijn voor Paris Saint-Germain."

 • TV  | di 01 aug 2017

  Nieuwstrend: Neymar verkast voor gigantisch veel geld

  De Braziliaanse voetballer Neymar maakt een unieke transfer naar Paris Saint-Germain, dat bevestigde het televisiekanaal van de eigenaren van de club vandaag. In totaal zou er een half miljard euro met de transfer gemoeid zijn.

 • Radio  | di 01 aug 2017

  Transfer Neymar voor een ongekend hoog bedrag

  Hij zou al onderweg zijn naar Parijs, want morgen moet hij gepresenteerd worden als de nieuwste aanwinst van Paris Saint Germain. Het gaat om de voetbaltransfer van het millennium: de Braziliaan Neymar die van FC Barcelona vertrekt naar het Parijse PSG. De Qatarese eigenaar heeft in totaal meer dan 500 miljoen euro voor de speler over, waarvan 222 miljoen euro als afkoopsom die wordt betaald aan zijn huidige club Barcelona. 

 • Blog  | ma 31 jul 2017

  Mart op Maandag: Slechts een half miljard… meer niet

  Mart Smeets - Soms gaan zaken je gewoon boven de pet. Je leest iets, een nieuwsbericht en je slaat het op in de grijze cellen: watersnood hier, uitslag daar, bomaanslag, idiote uitspraak van een president en ook: als de Franse club PSG erin kan slagen de Braziliaanse voetballer Neymar te contracteren, zal daarmee een bedrag van ongeveer een half miljard dollar gemoeid zijn.