TrendingVandaag
TrendingVandaag

Weer een nieuwe episode in het hele verhaal over het vertrek van Tweede Kamerlid Hachchi. De D66-er verliet het parlement om te gaan werken in het campagneteam van Hillary Clinton. 

Ze verliet hals over kop Den Haag met een onduidelijke brief, die ze pas dagen later postte. Daarna kwam er toch enige uitleg met een onduidelijke tweet over een hondenbeet. En afgelopen weekend waren er ineens de tweets van Lars Duursma, oprichter van debatrix. Hij twittert:

 En dat maakt het hele verhaal van Hachchi toch wel ongeloofwaardig. En de kans dat ze gebruik zal blijven maken van de wachtgeldregeling des te groter. Een parlementariër die vrijwillig vertrekt om campage te voeren voor een Amerikaanse presidentskandidaat op kosten van de Nederlandse belastingbetaler. Op Twitter vinden veel mensen het absurd.

Conan O’Brien checkt wat hij wel en niet mag zeggen op TV

Late night talkshowpresentator Conan O’Brien is overgstapt naar Cabel TV. En dat betekent aanpassingen, want op de Amerikaanse Cable TV mag je niet zomaar alles zeggen. Vloekwoorden worden weggepiept en seks is al helemaal uit den boze. En dus wil Conan graag weten wat hij wel mag doen en wat niet. Een grappig filmpje van een gesprek dat hij hierover heeft met degene die er bij Cable TV over gaat, wordt veel gedeeld. En opvallend genoeg mag Conan best nog veel.

 

De roadtrip van Michael Jackson die nu verfilmd wordt is nooit gebeurd

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat de roadtrip die Michael Jackson, Liz Taylor en Marlon Brando maakten na 11 september 2001, verfilmd zal worden. De drie sterren onvluchtten New York na de aanslagen in een goedkope huurauto, omdat er geen enkel vliegtuig meer vloog. Ze zouden 800 kilometer hebben afgelegd, waarbij Marlon Brando bij elk wegrestaurant wilde stoppen om een hamburger te eten.

Heel mooi verhaal, moet je nooit kapot checken, zeiden mensen nog. Maar helaas. Er klopt niks van. Ontkende eerder de personal assistant van Liz Taylor het verhaal al, nu doet een vriend van Michael Jackson er een boekje over open in The New York Post. Ja, ze waren alledrie in New York, maar nee, ze zijn niet met z’n drieën de stad ontvlucht. Michael Jackson is eerst gevlucht naar de Trump building en heeft vervolgens de volgende dag gewoon de tourbus genomen naar vrienden in New Jersey. Liz Taylor zou in de stad zijn gebleven om kaarsjes te branden in een kerk en van Marlon Brando is het niet bekend hoe hij de stad uit is gekomen. Misschien inderdaad wel hamburger etend van wegrestaurant naar wegrestaurant.

De film zal echter gewoon worden gemaakt. Dit tot groot ongenoegen van mensen die het stuitend vinden dat de rol van Michael Jackson door een blanke acteur zal worden gespeeld. Na alle Oscardiversiteitsophef wordt dit gezien als een belediging voor zwarte acteurs.

Vrouw eist levenlang gratis KitKat chocola

Een vrouw in Londen eist van Nestlé een leven lang gratis KitKat, omdat de reep die ze had gekocht geen wafelkoekje bevatte. Door een productiefout bestond de reep, die normaal uit chocola en knapperige wafels bestaat, alleen uit chocola. En daar was de twintigjarige Saima Ahmad, die voor 2 pond acht repen bij de supermarkt had gekocht, niet van gediend. Sterker nog, ze claimt naast de 2 pond financiële schade emotionele schade te hebben opgelopen.

Volgens haar adverteert de fabrikant steeds met het unieke concept van de reep en is ze teleurgesteld nu het product niet aan die uniekheid voldoet. In een brief aan Nestlé verwijst ze naar een wet uit 1930 die stelt dat mensen genoegdoening moeten krijgen als beloftes die in advertenties gedaan worden niet waargemaakt worden. Ze geeft toe dat ze haar brief heeft geschreven met het gevoel; ‘nooit geschoten, altijd mis’. Maar ze sluit bij geen of geen afdoende reactie een stap naar de rechter niet uit.